Heb jij je al aangemeld voor hét mediawijsheid netwerkevent: de Mediawijsheidmarkt 2014?

dinsdag 29 april 2014

Inschrijvingen bijhouden; aanvragen doornemen; meubilair reserveren; ruimtes indelen; teksten verzorgen; website updaten; taken verdelen; briefingen opstellen; goodiebags vullen; draaiboeken schrijven….

Donderdag 15 mei aanstaande vindt alweer de 6e editie van de Mediawijsheidmarkt bij Beeld en Geluid plaats! Zo’n twee weken voor het netwerkevenement is het aanpoten om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Achter de schermen werken we dagelijks met veel plezier aan het optimaliseren van een inspirerend programma.

Tijdens de Mediawijsheidmarkt komen vanuit diverse sectoren en disciplines allerlei mediawijsheid professionals af. Voor hen (lees: voor jullie!) verzorgen we pitches, stands, rondleidingen, rendez vous met experts, en faciliteren waar mogelijk ontmoetingen. Kortom: een evenement waar je ideeën en ervaringen uitwisselt met vakgenoten, waar je nieuwe samenwerkingen aangaat en waarvandaan je geïnspireerd naar huis gaat.

Het volledige programma, met o.a. de pitchers, standhouders en experts, is bekend. Op de speciale Mediawijsheidmarkt website kun je alle informatie vinden. Zoals:

Natuurlijk ben ook jij van harte uitgenodigd om er dit jaar bij te zijn en je te laten inspireren door allerlei mediawijsheid producten, diensten en projecten die in 2013 en 2014 ontwikkeld zijn. Kom vooral langs om kennis uit te wisselen en krachten te bundelen.

Kom jij ook?

» Meld je hier aan voor de Mediawijsheidmarkt (aanmelden kan tot 7 mei a.s.)

mwmarkt 2013

Impressie van de Mediawijsheidmarkt 2013

Laat een reactie achter

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van reacties (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Reacties worden eerst goedgekeurd door de redactie.