Naar het activiteiten overzicht

10e Werkconferentie Digivaardig in de zorg

dinsdag 21 juni 2022, 13:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Antropia, Cultuur- en Congrescentrum, Stationsweg, Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Wil jij beter overweg kunnen met digitale toepassingen en ben je op zoek naar tips en inspiratie om jouw zorgorganisatie nog digivaardiger te maken? Kom dan naar de werkconferentie van de coalitie Digivaardig in de zorg op 21 juni in Driebergen. 

Digitale toepassingen als domotica en beeldbellen zijn in de zorg van groot belang: ze kunnen de werkdruk verlagen, geven de cliënt/patiënt meer regie en maken zorg op afstand mogelijk. Toch kan een deel van de zorgprofessionals niet goed met digitale technologie overweg. Door een beperkte ervaring met technologische toepassingen en de geringe aandacht voor digitale vaardigheden op zorgopleidingen komen nuttige digitale toepassingen in de zorg daardoor minder goed uit de verf. Op 21 juni organiseert de coalitie Digivaardig in de zorg een werkconferentie om zorgprofessionals te informeren en te inspireren digivaardiger te worden.

Praktische informatie

De werkconferentie vindt van 13:00 tot 17:00 plaats in congrescentrum Antropia in Driebergen. (Gratis) aanmelden kan hier.