Naar het activiteiten overzicht

Alert Online 2017

maandag 2 oktober 2017, 00:00 tot vrijdag 13 oktober 2017, 23:59

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Alert Online is een initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap. Van 2 tot en met 13 oktober 2017 vinden de campagneweken plaats. Het thema dit jaar is: ‘Cybersecurity Helden’.

Alert Online is een initiatief dat overheid, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap en consumenten in Nederland faciliteert en stimuleert samen te werken aan cybersecurity, maar ook meer besef wilt geven van het feit dat iedereen zelf iets kan doen om veilig online te zijn. Een Cybersecurity Held is ‘alert online’, geeft het goede voorbeeld en helpt anderen op het gebied van cybersecurity. Het draait dus niet alleen om het beschermen van jezelf online, maar ook de mensen om je heen.

Kick-Off

De kick-off van de campagneweken vindt plaats op maandag 2 oktober op Schiphol, dat hoofdpartner is van Alert Online en het belang van cybersecurity onderschrijft. Partners van Alert Online worden na het startschot van de campagne voorgesteld aan enkele ‘Cybersecurity Helden’ die hebben bijgedragen aan de cybersecurity van hun organisatie.

Activiteiten

Tijdens de campagneweken vinden er diverse activiteiten plaats door heel het land, zoals:

Partner worden

Word partner van Alert Online en doe mee aan de Alert Online campagneweken. Aan partners wordt gevraagd om als ‘Cybersecurity Held’ medewerkers, klanten en omgeving te laten zien waarom en hoe ze bijdragen aan bewustwording van cybersecurity. Partner worden is gratis en kan via deze link.

Kijk op www.alertonline.nl voor meer informatie over de campagne en het programma.

Omnicom Public Relations Group Nederland faciliteert en organiseert Alert Online 2017 in opdracht van de NCTV.