Naar het activiteiten overzicht

Alert Online 2021: Aan de slag!

vrijdag 1 oktober 2021, 00:00 tot zondag 31 oktober 2021, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

In de maand oktober van 2021 vindt de campagne Alert Online plaats. Dit jaar heeft Alert Online als thema ‘Aan de slag!’ De ambitie is om naast het vergroten van cyberbewustwording een stapje verder te gaan: daadwerkelijk aan de slag.

Alert Online is een initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap. ‘Aan de slag!’ is de overkoepelende boodschap van de campagne in 2021. Deze kan worden toegepast op de verschillende onderwerpen die worden uitgedragen tijdens de Cybersecuritymaand:

  • Alert online, hybride werkend aan de slag!
  • Alert online, in de keten aan de slag!
  • Alert online, aan de slag tegen social engineering!

Kick-Off + Masterclass Gedragsverandering & Cybersecurity

Op maandag 4 oktober, tussen 15.00 uur en 16.00 uur vindt de officiƫle Kick-Off van de Alert Online Cybersecuritymaand plaats.

Na de presentatie van de jaarlijkse resultaten van het Cybersecurity onderzoek Veilig Online gaan we daadwerkelijk aan de slag! Want hoe kun jij eraan bijdragen dat jouw medewerkers, klanten, relaties zich ook echt cybersecure gaan gedragen? Kom erachter tijdens de Masterclass Gedragsverandering & cybersecurity van Klaas Dijkhoff en Tom de Bruyn (SUE & The Alchemists).

Praktische informatie – Kick-off

Voor de vorm van deze kick-off hebben wij gekozen voor een hybride event. Naast een beperkte groep personen die fysiek aanwezig kan zijn, zal er via polls en chats interactie gezocht worden met het deelnemende online publiek.

Praktische informatie – Alert Online

Word partner van Alert Online en doe mee aan de Alert Online campagneweken. Partner worden is gratis en kan via deze link.

Hier vind je meer informatie over de campagne en hier download je de toolkit.