Naar het activiteiten overzicht

Big Brother Awards 2017

maandag 11 december 2017, 20:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Stadsschouwburg, Leidseplein, Amsterdam, Nederland

Op 11 december worden in de Stadsschouwburg van Amsterdam de Big Brother Awards uitgereikt. Tijdens de Big Brother Awards laat een groep schrijvers, muzikanten en acteurs zich inspireren door de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. privacywetgeving, de AIVD en patiëntendossiers. Er wordt op die manier gezorgd dat het nieuws van die ochtend nog diezelfde avond op het podium van de Stadsschouwburg te zien is.

Privacyschenders

 Tijdens de Big Brother Awards worden de grootste privacyschenders op een ludieke manier in de schijnwerpers gezet d.m.v. sketches, liedjes en een overzicht van alles wat het afgelopen jaar ’terecht tot ophef leidde of onterecht werd genegeerd’. Met onder meer schrijvers Oscar Kocken en Daan Windhorst.

Meer informatie

De ticketprijs bedraagt €25. Meer informatie is te vinden op de website van Stadsschouwburg Amsterdam. De organisatie van de Big Brother Awards is in handen van Bits of Freedom, een onafhankelijke burgerrechtenbeweging die opkomt voor communicatievrijheid en privacy op internet.