Naar het activiteiten overzicht

CodeTalentweek

maandag 12 augustus 2019, 10:00 tot vrijdag 16 augustus 2019, 15:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Jazzsingel, Utrecht, Nederland

Onderwijs.pro organiseert van 12 tot en met 16 augustus een CodeTalentweek op basisschool De JazzSingel in Utrecht. Tijdens deze week krijgen kinderen van 7 tot en met 12 jaar elke dag workshops waarin zij praktisch leren hun eigen game te maken. Hierbij ontwikkelen ze vaardiheden als efficiënt problemen oplossen, mediawijsheid, communiceren en creatief denken.

Code Talent is een doorlopende leerlijn ontwikkeld door Onderwijs.pro voor kinderen van 7 tot 16 jaar. De doorlopende leerlijn is ontwikkeld vanuit de gedachte dat kinderen niet vroeg genoeg kunnen beginnen met het leren en ontdekken van vaardigheden die steeds belangrijker worden in de toekomst.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de week en deelname. De reguliere prijs voor deelname is €249,-. Vroege boekers krijgen korting.

Alvast aan de slag? Bekijk het dossier Programmeren op Mediawijsheid.nl. Op HoeZoMediawijs.nl kunnen kinderen zelf aan de slag. Op Mediawijzer.net staan daarnaast verschillende blogartikelen over het belang van programmeren en computational thinking.