Naar het activiteiten overzicht

Congres ‘De Jonge Consument’

woensdag 21 september 2016, 09:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag 21 september 2016 organiseert het RadboudCSW in samenwerking met Bitescience het congres ‘De Jonge Consument’ voor communicatieprofessionals. Het congres vindt plaats in Utrecht. Communicatiewetenschappers, psychologen, sociologen en onderzoekers uit vele andere disciplines verzamelen continu nieuwe en waardevolle inzichten over deze belangrijke doelgroep. Er is dus een verborgen schat aan academische kennis. Die is relevant maar meestal niet toegankelijk voor professionals die met kinderen en jongeren werken. Met dit congres worden wetenschap en praktijk dichter bij elkaar gebracht.

Op het congres staat de vraag centraal hoe er door middel van communicatie gezorgd kan worden dat kinderen en jongeren keuzes maken die leiden tot een gezond en gelukkig leven. Dat is een vraag die de afgelopen jaren vaak wordt gesteld door zowel maatschappelijke als commerciële organisaties. Wetenschappelijke inzichten op het gebied van gedragsverandering en innovatieve marketingtechnieken bieden een enorme inspiratiebron om deze vraag te beantwoorden.

Meer informatie & aanmelden

Meer informatie over het programma en de verschillende congresonderdelen is te vinden op de website van congres De Jonge Consument. Reguliere deelname kost € 450. Momenteel is er een speciale zomeractie: kom samen met een collega of vakgenoot en betaal voor de tweede persoon € 50. Het congres vindt plaats in Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht.