Naar het activiteiten overzicht

Congres: OnderwijsInzicht 2019

Friday 18 January 2019, 09:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Supernova (Jaarbeurs), Jaarbeursplein 6, Utrecht

Wat betekenen technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie en robotica voor het onderwijs? En hoe zorg je voor meer bewustwording van het belang van informatiebeveiliging en privacy bij medewerkers? Deze actuele praktijkvragen, maar ook praktijkervaringen vanuit versnellingsvragen en leerlabs, komen aan bod tijdens het congres OnderwijsInzicht op vrijdag 18 januari in Utrecht. Het evenement wordt georganiseerd door Kennisnet, de PO-Raad, de VO-raad in samenwerking met SIVON.

Programma

In verschillende rondes kom je gedurende de dag alles te weten over ontwikkelingen binnen de ict en het onderwijs met voorbeelden uit binnen- en buitenland. Onder meer Karen Cator (Digital Promise), Jeroen van den Hoven (professor Ethiek en Technologie aan de TU Delft) en avonturier Melvin Redeker behoren tot de sprekers. Ook wordt het Technologiekompas 2019 gepresenteerd.

Op de website vind je meer informatie over de sprekers en het programma.

Meer informatie

Deelname aan OnderwijsInzicht 2019 is gratis voor schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken. Kijk hier voor meer informatie.