Naar het activiteiten overzicht

Cubiss Kennisdag 2021 – Taal van de Wereld

dinsdag 16 november 2021, 09:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Seats2meet Tilburg LocHal, Burgemeester Brokxlaan, Tilburg, Nederland

Op 16 november vindt de Cubiss Kennisdag plaats. Een dag vol met prikkelende onderwerpen, goede sprekers, inspiratie en ontmoeting voor educatiespecialisten, leesconsulenten, mediacoaches en onderwijsprofessionals.

Het thema van de Cubiss Kennisdag 2021 is Taal van de Wereld. De wereld lezen, begrijpen en daar onderdeel van uitmaken; dat is complex als je als kind of jongere net komt kijken in de samenleving. Welke taal is nou van iedereen? En hoe máák je het in deze wereld met taal? Dat is wat centraal staat tijdens de Cubiss Kennisdag 2021.

Programma

Ontvanst is om 9.00 uur bij de LocHal in Tilburg. Om 09:30 uur begint het plenaire programma. Presentator van de dag is Tatjana Almuli. De openings keynote is in handen van Walter Breukers en Jaap Godrie, de hoopvolle toekomst en de belangrijke rol van de bibliotheken daarin.

Na het plenaire programma zijn er twee rondes met sessies. De dag wordt afgesloten met een bijdrage van Janneke Schotveld over avonturen van De Dappere Ridster en andere (inclusieve) verhalen.

Praktische informatie

De Cubiss Kennisdag vindt plaats op 16 november, tussen 9.00 en 16.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats bij Seats2Meet in de LocHal in Tilburg. De toegangsprijs bedraagt €199,– per persoon. Deelnemers uit de provincies Brabant, Limburg en Utrecht betalen (vanwege provinciale subsidies) €149,– per persoon.

Kijk op de website voor meer informatie over de plenaire sprekers en de inhoud van de deelsessies. Inschrijven voor de deelsessies is niet nodig. De dag biedt verder uiteraard veel ruimte voor ontmoeting.

Let op: Cubiss volgt de overheidsmaatregelen. Daarom vragen ze alle deelnemers om een geldig coronatoegangsbewijs bij de entree.