Naar het activiteiten overzicht

Cubiss Kennisdag – Online editie

Tuesday 10 November 2020, 09:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Van impuls naar impact

In een tijd van ontlezing, digitalisering en een toenemende druk op het onderwijs doen bibliotheken alles aan het creëren van ‘impact’ – hét toverwoord van deze tijd. Maar wat bedoelen we er eigenlijk mee? Welke impact wil of kan je creëren als bibliotheek? Hoe bereik je dit? Hoe leg je de verbinding met gezinnen, het onderwijs, de gemeente of het bedrijfsleven om zo te zorgen voor extra impact?

Om hier antwoord op te krijgen, staat de Cubiss Kennisdag – online editie op 10 november 2020 in het teken van impact. Aan de hand van inspirerende sprekers en praktijkvoorbeelden op het gebied van lees- en media-educatie, wordt het gesprek aangegaan over het creëren en delen van impact in het onderwijs. Want impact creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Kortom: een dag vol inspiratie en informatie voor educatiespecialisten, leesconsulenten, mediacoaches en onderwijsprofessionals.

De online editie van de Cubiss Kennisdag 2020

De Cubiss Kennisdag 2020 (09:30 – 15:00 uur) is hét online event voor iedere educatieprofessional die wil leren hoe je impact kunt creëren binnen- en buiten de bibliotheek.

Cubiss nodigt je uit voor een multimediaal programma. Helemaal online natuurlijk. Kies zelf op welk moment en welke manier je deelneemt aan het programma. Of je nu actief deelneemt en aan de slag gaat in een workshop of gewoon even lekker achterover wilt zitten en luisteren, de Cubiss Kennisdag 2020 biedt het allemaal.

Bekijk hier het programma en aanmeldformulier. De inschrijving sluit maandag 9 november om 16:00 uur, dus meld je snel aan. Deelname aan de Cubiss Kennisdag kost € 30.- per persoon.