Naar het activiteiten overzicht

Cyber Security Maand 2023

Sunday 1 October 2023, 14:30 tot Tuesday 31 October 2023, 16:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Spui 70, Den Haag, Nederland

De hele maand oktober is het cybersecuritymaand. In die maand vraagt Alert Online, een initiatief van Veiliginternetten.nl, aandacht voor bewustwording rondom online veiligheid en het stimuleren van cybersecure gedrag. Dit doen zij niet alleen. Verschillende organisaties organiseren in deze periode activiteiten, evenement en trainingen om cybersecure gedrag te stimuleren en onder de aandacht te brengen van medewerkers, klanten en de directe omgeving. Meer informatie over het evenement en de activiteiten die zullen plaatsvinden tijdens de cybersecuritymaand is te vinden op de website van Veilig Internetten.

Vindt jouw organisatie cyberbewustzijn en cyberweerbaarheid belangrijk? Word dan partner van Alert Online. Als je partner wordt krijg je naast een vermelding op de website van Alert Online ook toegang tot hun toolkit met onder andere banners, posters en video’s.

Programma

Van informatieveilig gedrag tot overheidsbrede cyberoefeningen; verschillende workshops, lezingen en initiatieven staan al op de planning. Meer informatie over Alert Online vind je hier.

Organiseer je in oktober een activiteit rond cyberawareness, cyberveiligheid of – weerbaarheid? Meld je activiteit aan bij het Alert Online partnernetwerk. Jouw activiteit wordt dan opgenomen in de Alert Online activiteitenkalender en zichtbaar voor iedereen.

Alert Online biedt gedurende de maand oktober ook een Pubquiz aan. Hiermee kun je met jouw organisatie jullie kennis van online veiligheid testen. Hoe bewaar je je wachtwoorden veilig? Wat weet jij van malware? Hoe denk je dat jouw organisatie scoort op deze en andere vragen? Test het uit door middel van de Alert Online Pubquiz.

Praktische informatie

De cybersecuritymaand vindt de hele maand oktober plaats. Ook is er een kick-off, deze vindt plaats op maandag 2 oktober van 14.30 tot 16.30 in Den Haag. Aanmelden voor de kick-Off doe je hier.