Naar het activiteiten overzicht

Dag van Digitale Inclusie: Dicht de digitale kloof

woensdag 30 november 2022, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Woensdag 30 november organiseert de Alliantie Digitaal Samenleven de allereerste werkconferentie over Digitale inclusie in museum Beeld & Geluid in Hilversum. Tijdens het evenement verkennen deelnemers door middel van concrete projecten, vernieuwende initiatieven en verschillende toekomstscenario’s wat er is nodig is om de digitale kloof te dichten, om zo een positief verschil te maken bij het aanpakken van deze maatschappelijke uitdaging.

Programma

De Alliantie Digitaal Samenleven biedt een interactief programma aan waar verrassende ontmoetingen, verschillende perspectieven en spannende dialogen centraal staan. Laurentien van Oranje en Eppo van Nispen tot Sevenear van Alliantie Digtaal Samenleven zullen bij de werkconferentie aanwezig zijn. Als initiatiefnemer van de Alliantie zal ook het Ministerie van Binnenlandse Zaken een prominente plaats innemen op het evenement.

» Het complete programma is hier te lezen.

Praktische informatie

De Dag van Digitale inclusie vindt plaats op 30 november in het Beeld & Geluid museum in Hilversum. Gratis aanmelden kan hier.

Om ervoor te zorgen dat het programma goed aansluit bij ieders behoeften, nodigt Alliantie Digitaal Samenleven deelnemers uit om wensen en ideeën over de inhoud van het programma te delen. Denk hierbij aan thema’s die besproken moeten worden, keynotes die absoluut aanwezig moeten zijn of de mogelijkheid van een bijdrage van jouw organisatie. Dit kun je bij je aanmelding laten weten.

 lees hier het verslag van dit evenement.