Naar het activiteiten overzicht

De Dag van Digitale Inclusie 2023

maandag 27 november 2023, 08:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Maandag 27 november organiseert de Alliantie Digitaal Samenleven een werkconferentie over Digitale Inclusie in museum Beeld & Geluid in Hilversum. De Dag van Digitale Inclusie is een dag van beleven, confronteren, ontmoeten, leren en activeren.

Het thema dit jaar is tweerichtingsverkeer. Stel je een wereld voor waarin iedereen digitaal kan meedoen, zich vertrouwd voelt, en waar technologie gelijkheid en kansen bevordert. Om dit doel te verwezenlijken, moeten we bereid zijn om in beide richtingen te bewegen. Het is niet langer voldoende om slechts één kant op te kijken. Dat betekent dat we allemaal een rol te spelen hebben: of je nu een website bezoekt of er een maakt. We streven naar tweerichtingsverkeer waarbij iedereen een stem en een luisterend oor heeft.

Programma

De Dag van Digitale Inclusie staat bol van inspirerende keynotes, prikkelende break-outsessies, interactieve dialogen en nog veel meer. Verschillende sprekers komen aan bod, waaronder Tanja Jadnanansing, Eppo van Nispen tot Sevenaer en Náhani Oosterwijk. De dagvoorzitter is Eveline van Rijswijk en het welkomstwoord zal worden gehouden door programmamanager Wietske Kamsma.

» Bekijk hier het volledige programma. Let op: sommige deelsessies zijn op inschrijving. Deelnemers ontvangen per mail de mogelijkheid om zich in te schrijven.

Praktische informatie

De Dag van Digitale Inclusie vindt dit jaar plaats op maandag 27 november van 8.30 tot 17.00 bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Helaas zijn alle plekken inmiddels al vergeven. Wel kun je je hier inschrijven voor de wachtlijst. Had je er graag bij willen zijn, maar kom je niet meer in aanmerking? Je kunt ook zelf aan de slag met digitale inclusie: lees hier hoe.