Naar het activiteiten overzicht

Dé Onderwijsdagen

Monday 7 November 2016, 00:00 tot Wednesday 9 November 2016, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
World Trade Center, Rotterdam

Hoe kunnen we het onderwijs beter laten aansluiten op individuele leerbehoeften? Welke ontwikkelingen zijn er al geweest en welke stappen kunnen we hier nog in nemen? En wat kunnen onderwijsinstellingen doen om onderwijs persoonlijker en flexibeler te maken?

Technologie maakt het steeds beter mogelijk aan te sluiten op de leerbehoeften van individuele leerlingen en studenten. Leerlingen en studenten maken steeds meer gebruik van de mogelijkheden die technologie biedt. Het thema van Dé Onderwijsdagen is dan ook: onderwijs op maat.

Programma

Dé Onderwijsdagen worden op maandag 7 november afgetrapt met de pre-conferentie over de digitale leeromgeving. Aansluitend is het Trending Dinner als afsluiting van de pre-conferentie én als start van de congresdagen. Op dinsdag 8 november is de congresdag voor mbo en ho, en op woensdag 9 november is de congresdag voor po en vo. Bij beide congresdagen komt het overkoepelende thema onderwijs op maat terug in verschillende themalijnen/tracks. Zo is er bijvoorbeeld een themalijn over digitale geletterdheid met daarin een sessie van SLO en Kennisnet met het laatste nieuws over een leerlijn digitale geletterdheid waaraan wordt gewerkt.

Meer informatie

Dé Onderwijsdagen vinden op 7, 8 en 9 november 2016 plaats in het World Trade Center in Rotterdam. Lees hier meer.