Naar het activiteiten overzicht

Digital Dinner Amsterdam 2017

donderdag 5 oktober 2017, 18:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Hotel De Goudfazant, Aambeeldstraat, Amsterdam, Nederland

Op 5 oktober vindt in restaurant Hotel de Goudfazant het Digital Dinner Amsterdam plaats. Digital Dinner 2017 draait ieder jaar om persoonlijke verhalen, creativiteit en technologie. Zo’n 100 deelnemers van digitale bureaus, start-ups en merken ontmoeten elkaar. Met als doel om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.

Thema

Het thema van de 6e editie is ‘Inventing Future Interfaces’. Hoe gaan we om met machines? In hoeverre leidt technologie ons? Digital Dinner staat dit jaar in het teken van inspirerende verhalen van internationale sprekers die in hun expertise koploper zijn op dit gebied. Zij zullen hun visie op design tools, augmented reality en toekomstige interfaces delen.

Sprekers

Op het Digital Dinner komt onder andere Remon Tijssen aan het woord. Tijssen was werkzaam als Global VP of Design bij Adobe en heeft net zijn nieuwe startup Wohrl gelanceerd. Een andere creatieve spreker is Galit Ariel. De zelfbenoemde digitale hippie verkent de context en het effect dat de implementatie van augmented reality heeft op identiteit, privacy en maatschappij.

Meer sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie

Er is op dit moment nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ticketprijzen bedragen 159 euro. Reserveren kan via www.digitaldinneramsterdam.nl.