Naar het activiteiten overzicht

Digitale week 2017 (België)

Friday 20 October 2017, 00:00 tot Sunday 5 November 2017, 23:59

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Belgie

Van 20 oktober tot en met 5 november 2017 vindt alweer de twaalfde editie van de Digitale Week plaats. Tijdens deze extra lange editie organiseren honderden lokale organisaties in heel Vlaanderen en Brussel 1000 activiteiten waarbij het gebruik van multimedia centraal staat.

Digitale week

De Digitale Week is een jaarlijkse campagne om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken en volop te laten genieten van de mogelijkheden van digitale cultuur. Het doel van de Digitale Week is bouwen aan een e-inclusieve maatschappij waarin iedereen mediawijs is en geniet van de mogelijkheden van digitale cultuur. In een e-inclusieve samenleving heeft iedereen toegang tot het internet, weten mensen hoe een computer te gebruiken en kunnen ze die vaardigheden doeltreffend inzetten.

Meer informatie

De Digitale Week in Vlaanderen wordt georganiseerd door LINC vzw. Sinds 2016 coördineert Cultuurconnect de campagne en zijn het Kenniscentrum Mediawijs en de VRT ook partner. Meer informatie is op de website www.digitaleweek.be te vinden. Meedoen aan de digitale week kan in vier stappen via deze link.