Naar het activiteiten overzicht

Dutch Media Week 2018: Innovatie, participatie en inspiratie

zaterdag 1 september 2018, 10:00 tot maandag 10 september 2018, 17:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Hilversum, Nederland

Op 1 september start de derde editie van het mediafestival Dutch Media Week in Hilversum. De Dutch Media Week is toegankelijk voor iedereen die van media houdt en geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen binnen het medialandschap. Verschillende bijeenkomsten en activiteiten worden georganiseerd in onder meer Beeld en Geluid en op de rest van Hilversum Mediapark.

Programma

Open Studio Dagen

Tijdens de Open Studio Dagen op 1 en 2 september worden de deuren van verschillende studio’s geopend voor het grote publiek. Bekijk de website voor meer informatie.

Media Summer Night

Op maandag 6 september vindt vanaf 17:00 uur een zomerse media-avond plaats in Beeld en Geluid. De Media Summer Night zet werk van jonge makers, voor jonge makers in het zonnetje. Met verschillende masterclasses, workshops en expo’s: van film tot sociale media, met een technologisch randje. Voor tickets en de volledige programmering bekijk je de website.

Dutch Media Week familiefestival

Op 8 en 9 september vindt het Dutch Media Week familiefestival plaats. Tijdens dit event worden verschillende workshops gehouden en kun je beroemde sterren ontmoeten zoals vloggers, acteurs en programmamakers. Speciaal voor het hele gezin. Bekijk de programmering voor meer info.

VR Challenge

In het weekend van 31 augustus tot 2 september kunnen film- en televisiemakers meedoen aan de VR Challenge: een vierdaags event waar makers een 360°-experience produceren. De resultaten worden tijdens Media Summer Night getoond aan het grote publiek. Bekijk voor de inschrijfmogelijkheden en meer info de website.

Kijk voor het volledige programma op de website, dit wordt nog aangevuld in aanloop naar het event.

Meer informatie

Meer informatie over programma en tickets vind je op de website van Dutch Media Week.