Naar het activiteiten overzicht

E-healthweek 2018

Saturday 20 January 2018, 00:00 tot Friday 26 January 2018, 23:59

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederland

Van 20 tot en met 26 januari 2018 organiseren het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving voor de tweede keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen.

Meedoen

De ambitie is om e-health voor iedereen toepasbaar te maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt kunnen zich als partner aanmelden: (thuis)zorginstellingen, leveranciers, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiëntenplatforms en ouderenbonden door het hele land. Meedoen kan via verschillende activiteiten, zoals van innovatielabs, open dagen en pop-up stores, tot aan theatervoorstellingen en workshops.

Partnerbijeenkomst

Om nader kennis met elkaar te laten maken, ideeën uit te wisselen en samenwerkingspartners te vinden wordt op donderdag 28 september 2017 een partnerbijeenkomst georganiseerd in Utrecht.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie en het aanmeldformulier de website  www.ehealthweek.net. De e-healthweek is ook te volgen via twitter via @ehealthwkNL en de te gebruiken hashtag #EHW18.