Naar het activiteiten overzicht

E-healthweek 2019

maandag 21 januari 2019, 00:00 tot zaterdag 26 januari 2019, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederland

Van 21 tot en met 26 januari 2019 organiseert ECP | Platform voor de InformatieSamenleving voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners wil ECP zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren. Door het hele land vinden activiteiten plaats: van innovatielabs, open dagen en pop-up stores, tot aan theatervoorstellingen en workshops.

Openingsmanifestatie

De e-healthweek 2019 wordt op 21 januari door ICT&health afgetrapt met een openingsmanifestatie in het Louwmanmuseum in Den Haag. Een dag waar zorgorganisaties die bijdragen aan de e-healthweek ruimte krijgen om inzicht en kennis te delen en ontwikkelingen te duiden. Enkele van de aanwezige sprekers:

  • Bruno Bruins, minister Medische Zorg en Sport
  • Dr. Erik Gerritsen, secretaris-generaal minesterie van VWS
  • Dr. Rasu Shrestha, Executive Vice President bij Atrium Health (USA)

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Meer over e-healthweek 2019

Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt zijn uitgenodigd zich als partner aan te melden: van zorg- en onderwijsinstellingen tot patiëntenplatforms en ouderenbonden. Een activiteit aanmelden kan hier.

Bekijk op de website van de e-healthweek welke activiteiten tijdens de week worden georganiseerd.