Naar het activiteiten overzicht

E-healthweek 2020

maandag 27 januari 2020, 00:00 tot zaterdag 1 februari 2020, 23:59

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Van 27 januari tot en met 1 februari organiseert ECP | Platform voor de InformatieSamenleving samen met het ministerie van Welzijn en Sport, Zorg van Nu, ZonMw, ICT&health en de Patiëntenfederatie voor de vierde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Er worden door het hele land activiteiten georganiseerd die in het teken staan van de mogelijkheden van e-health, van innovatiemarkten tot demonstratie- en beleefcafé’s.

Openingsmanifestatie

In samenwerking met ICT&Health vindt op 27 januari de openingsmanifestatie plaats in het AFAS Circustheater in Den Haag. Bezoekers kunnen deze dag deelnemen aan workshops van deelnemende zorginstanties. Daarnaast zijn er verschillende sprekers aanwezig, waaronder Bruno Bruins (Minister Medische Zorg & Sport).

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Meld een activiteit aan

Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt zijn uitgenodigd zich als partner aan te melden: van zorg- en onderwijsinstellingen tot patiëntenplatforms en ouderenbonden. Je kunt hier een activiteit aanmelden.

Bekijk de website van de e-healthweek voor een overzicht van alle activiteiten.