Naar het activiteiten overzicht

ECP Deelnemersspecial Metaverse: Het platform van de toekomst? Sessie 2

donderdag 20 oktober 2022, 14:30

Locatie:
The Hague Conference Centre New Babylon, Anna van Buerenplein, Den Haag, Nederland

Oktober is de maand van de Europese Cybersecurity. ECP grijpt deze maand aan voor een nieuwe sessie: ‘Hoe maken we de metaverse betrouwbaar, ethisch verantwoord en een verrijking voor de maatschappij?’.

Na de succesvolle eerste sessie op 14 april organiseert ECP op 20 oktober een vervolg. Met verschillende sprekers en ruim 100 aanwezigen spraken wij over deze vraagstukken en gingen wij in op de ontwikkelingen achter de metaverse. organiseert ECP op donderdag 20 oktober een tweede sessie in The Hague Conference Centre New Babylon. Waar de focus tijdens de eerste sessie lag op het verkennen van het onderwerp, gaat ECP tijdens deze tweede sessie dieper in op enkele randvoorwaarden die nodig zijn voor kansrijke vormen van de metaverse. Tevens zullen we de relatie tussen verschillende vormen van de metaverse en de gebruiker verkennen.

Lees hier een samenvatting van de eerste sessie. Meer over de metaverse? Lees ook het verslag van onze sessie ‘Crypto en NFT’s – Wat moeten we jongeren leren over digitaal geld en bezit?’

Programma

Na de aanmelding zal er een mail worden gestuurd met meer informatie over het programma.

Praktische informatie

De fysieke bijeenkomst vindt op 20 oktober plaats in het The Hague Conference Centre New Babylon, van 14.30 tot 18.00 uur. Meld je hier gratis aan.