Naar het activiteiten overzicht

ECP Jaarfestival 2022: Vibe Shift

donderdag 17 november 2022, 11:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Fokker Terminal, Binckhorstlaan, Den Haag, Nederland

17 november vindt het ECP Jaarfestival 2022 plaats. Ontmoeting, inspiratie, kennis delen & opdoen en verbinding staan centraal tijdens dit live festival. Centrale thema dit jaar: De ‘vibe shift’ van het digitale tijdperk, vol grote veranderingen. Deze ontwikkelende digitale samenleving vraagt om een scherpe blik op de toekomst. 

We gaan van fake news en een overdaad aan informatie naar een beperking van toegang tot informatie; verschillende landen bouwen inmiddels hun eigen internet. De rol van en reactie op sociale media in de samenleving lijkt te veranderen. Ook de wereld van werk is compleet anders: hybride werken is here to stay. We leven ’in’ media en niet meer ‘met’ media. Allemaal voorbeelden van vibe shifts die hebben plaats gevonden of nog gaande zijn in de digitale wereld. Deze shifts zijn soms spannend en leuk, maar kunnen ook ongrijpbaar en eng zijn waardoor het niet meer behapbaar voelt.  Hoogste tijd dus om samen te onderzoeken hoe we om moeten gaan met deze vibe shifts.

Programma

Tijdens het festival kun je inspiratie opdoen door deel te nemen aan de keynotes en breakout-sessies. Er wordt momenteel druk gewerkt aan het programma dus houd de ECP jaarfestival website in de gaten.

Praktische informatie

Het festival vindt plaats op 17 november van 11.30 uur tot 18.30 uur in de Fokker Terminal in Den Haag. Meld je hier aan voor een gratis uitnodiging.