Naar het activiteiten overzicht

Europese Cyber Security Maand 2022

zaterdag 1 oktober 2022, 00:00 tot maandag 31 oktober 2022, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

De hele maand oktober is het weer Europese Cyber Security Maand. In deze periode organiseren verschillende organisaties activiteiten onder de vlag van AlertOnline, een initiatief van Veiliginternetten.nl. Meer informatie over het evenement en de activiteiten tijdens de Europese Cybersecuritymaand is te vinden op de website van Veilig Internetten. 

Van informatieveilig gedrag tot overheidsbrede cyberoefeningen; verschillende workshops, lezingen en initiatieven staan al op de planning. Meer informatie over Alert Online vind je hier.

Draagt jouw organisatie ook bij aan de Europese Cybersecuritymaand? Meld het in dit online formulier en Veiliginternetten.nl zorgt dat dit op de Alert Online agenda komt en wordt gedeeld binnen het netwerk. Ook interne activiteiten maken ze hierop zichtbaar.

Gedurende de gehele maand oktober is het mogelijk om mee te doen met de Alert Online Pubquiz. Hoe denk jij dat jouw organisatie scoort op vragen over het bewaren van wachtwoorden en het omgaan met malwaren? En welke collega weet het meest van online veiligheid? Test het uit door middel van de Alert Online Pubquiz bedrijvencompetitie.

Praktische informatie

De hele maand oktober is het Cyber Security Maand. In dit overzicht van AlertOnline vind je alle activiteiten die deze maand onder de vlag van de organisatie worden georganiseerd.