Naar het activiteiten overzicht

FAKE ME HARD

woensdag 30 juni 2021, 00:00 tot zondag 15 augustus 2021, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Stichting AVL Mundo, Keileweg, Rotterdam, Nederland

FAKE ME HARD is een nieuwe tentoonstelling door de makers van ROBOT LOVE en TEC ART in en rond AVL Mundo, Rotterdam. Meer dan 40 installaties op het grensvlak van kunst en technologie dagen je uit om de complexe realiteit van de 21e eeuw te verkennen.

Programma

In deze tijden van deepfake-video’s wordt het steeds moeilijker ‘echt’ van ‘niet echt’ te onderscheiden. Door algoritmes van websites en sociale media komen we steeds meer in onze eigen bubbel terecht en ontstaan er verschillende realiteiten. FAKE ME HARD laat zien hoe wij ons hiertegen kunnen wapenen door ‘robotproof’ te worden en kunstmatige intelligentie (KI) ‘human aware’ te maken.

In afwachting van de fysieke tentoonstelling worden bezoekers vanaf 1 maart uitgenodigd om de FAKE ME HARD Virtual omgeving te bezoeken. Betreed de virtuele ruimtes van AVL Mundo als je favoriete avatar en ervaar, samen met anderen, de eerste vier installaties van de tentoonstelling in een game-achtige setting als opmaat naar juli / augustus.

FAKE ME HARD – Trailer from (IM)POSSIBLEBODIES festival on Vimeo.

Praktische informatie

FAKE ME HARD start van 30 juni tot 15 augustus 2021 in en rond AVL Mundo, Rotterdam. Koop hier je tickets. De komende weken worden er meer informatie gedeeld over de tentoonstelling en tips over hoe te navigeren in een wereld zonder waarheid. Voor meer informatie en updates bezoek de website: www.fakemehard.nl.