Naar het activiteiten overzicht

Future Flux Festival

vrijdag 9 juni 2017, 09:30 tot zaterdag 10 juni 2017, 17:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Onderzeebootloods, RMD-straat 1, Rotterdam

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni vindt in de Onderzeebootloods in Rotterdam het Future Flux Festival plaats. Het festival is voor nieuwsgierige mensen en een platform voor nieuwe ontwikkelingen in techniek, kunst en innovatie. Future Flux Festival past daarmee bij Rotterdam als stad waar de ruimte is om ideeën niet alleen te ontwikkelen, maar ook te testen en uit te voeren, aldus de organisator. Dat je de wereld kunt veranderen door dingen te maken is daarbij het uitgangspunt.

De Onderzeebootloods op RDM Rotterdam is groots en met een rijke industriële historie ontwikkelt het zich in een rap tempo tot dè plek waar industrie, creativiteit en innovatie samenkomen.

Programma

Future Flux Festival bestaat uit een Playground vol ‘instructables’, interactieve installaties en performances; Workstations waarin creatieven, industrie en publiek samenwerken aan nieuwe ideeën; een Academy waar bezoekers zich onderdompelen in kennis van anderen. Daarnaast is er nog de Industry Day waar verschillende manieren van samenwerking met andere organisaties en bedrijfsleven worden gezocht.

Meer informatie

Ticketprijzen verschillen per programmaonderdeel en zijn te koop via de website. Meer informatie over onder andere het programma en de tickets is te vinden op de website van het Future Flux Festival.