Naar het activiteiten overzicht

Gala Topklas Digital Design

vrijdag 7 april 2017, 13:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Hilversum

Vier maanden lang werkten 54 talentvolle leerlingen aan media gerelateerde vraagstukken van bedrijven in het project Topklas Digital Design van Hilversum Media Campus. Vrijdag 7 april presenteren deze leerlingen van jaar 3 en 4 van vmbo, havo en vwo van het Comenius College, Hilfertsheem College, A. Roland Holst College, Gemeentelijk Gymnasium en College de Brink hun eindproducten in een middagvullend gala in Beeld en Geluid. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Project Gala Topklas Digital Design

Hoe kan 3FM het contact met fans onderhouden? Hoe ziet de game van de toekomst eruit? Op welke manier worden  jongeren overtuigd apploos te gaan fietsen? Dit zijn enkele vragen waarmee de leerlingen vier maanden geleden enthousiast aan de slag gingen. De opdrachten gaan over vraagstukken waar bedrijven uit Hilversum echt mee bezig zijn.

3FM, Dutch Filmers Academy, Dutch Media Week, iMMovator, Elastique, NPO Campus, NTR en TButterfly krijgen 7 april te horen wat de leerlingen aan oplossingen hebben bedacht. Een jury zal de ideeën beoordelen en een winnaar kiezen.

Aanmelden

Benieuwd naar de ideeën die de leerlingen hebben bedacht? Het gala op 7 april is gratis toegankelijk na aanmelding via dit formulier. Het programma begint om 13:30 uur (ontvangst vanaf 13:00 uur) en sluit om 16:30 uur af met een borrel. Let op: er is een beperkt aantal plekken!