Naar het activiteiten overzicht

Global Media Forum 2021 – Disruption & Innovation

maandag 14 juni 2021, 10:00 tot dinsdag 15 juni 2021, 18:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Op 14 en 15 juni vindt het Global Media Forum 2021 plaats via een livestream. Het DW Global Media Forum 2021 biedt digitale oplossingen en interculturele uitwisselingen. Praat mee tijdens deze interdisciplinaire en internationale mediaconferentie over het thema ‘Disruptie en Innovatie’.

Digitalisering zorgt over de hele wereld voor een onvoorzien momentum. De gevolgen zijn ingrijpend voor alle aspecten van het leven. Welke technologische trends bepalen de digitale transformatie? Hoe kunnen politiek, media, economie en samenleving profiteren van deze uitdagingen en kansen?

Internationale sprekers als Angela Merkel (bondskanselier van Duitsland), Audrey Tang (Digitale Minister van Taiwan), Leymah Roberta Gbowee (vredesactiviste en won de Nobelprijs voor de Vrede) en meer zullen hierover hun visie delen.

Praktische informatie

Global Media Forum 2021 vindt plaats op maandag 14 en dinsdag 15 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Het event is gratis en is te volgen via een livestream. Het event is Engelstalig. Bekijk voor meer informatie de website van Global Media Forum. Aanmelden kan hier.