Naar het activiteiten overzicht

Het Grote HackShield Event

vrijdag 14 oktober 2022, 13:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
AFAS Theater, Inspiratielaan, Leusden, Nederland

Na het succes van vorig jaar organiseert HackShield ook dit jaar Het Grote HackShield Event. Op 14 oktober staat het AFAS Theater in Leusden volledig in het teken van cyberveiligheid. Het belooft een leuke én leerzame middag te worden waarin de kinderen de hoofdrol spelen.

Over HackShield

HackShield maakt van kinderen tussen de 8 en de 12 jaar oud Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig maken. Om Cyber Agent te worden beginnen de spelers met de Basistraining. Hier leren ze alles over hackers, veilig internetten en het herkennen en voorkomen van online gevaar. Als de spelers de Basistraining hebben voltooid mogen ze zich Cyber Agent noemen. Wil je meer weten over HackShield? Kijk dan op www.joinhackshield.nl.

Programma

Op 14 oktober komen partners en Cyber Agents samen voor een gezellige, leerzame en interactieve middag. Zo is er onder andere een evenementenplein en quiz. Janouk Kelderman, bekend van NPO Zapp, zal het programma presenteren.

Praktische informatie

Wil je er graag bij zijn of heb je verdere vragen over het event of over HackShield? Neem dan contact op met [email protected].