Naar het activiteiten overzicht

Het Grote HackShield Event

vrijdag 14 oktober 2022, 13:00

Locatie:
AFAS Theater, Inspiratielaan, Leusden, Nederland

Vrijdag 14 oktober vindt weer Het Grote HackShield Event plaats. HackShield is een spannende game voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. De game leidt kinderen op tot Junior Cyber Agent in een veilige, digitale omgeving. In HackShield de game leren ze alles over de kansen en risico’s van de digitale wereld.

Programma

Het programma bestaat uit drie onderdelen: het partnerprogramma, het kinderprogramma en de afsluitende borrel. Medio september wordt de definitieve planning bekend.

Praktische informatie

Vrijdag 14 oktober van 13:00 uur tot 15:00 uur vindt Het Grote HackShield Event plaats in het AFAS Theater in Leusden. Het event valt onder schooltijd. Daarom is er een brief voor de school geschreven waarin we ingaan op het educatieve element van HackShield met een verzoek voor een vrije dag van school. Deze brief is hier te downloaden. Via deze link kan je binnenkort kaarten reserveren.

Heeft u nog verdere vragen over het event? Of ben u benieuwd hoe u mee kan doen in onze strijd tegen cyber criminaliteit? Schroom dan niet om contact op te nemen met g.tjin@flavour.nl.