Naar het activiteiten overzicht

Impactsessie Netwerk Mediawijsheid

woensdag 27 november 2019, 10:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Met een netwerk van meer dan 1000 aangesloten organisaties, bedrijven, zelfstandig professionals en instellingen bereiken we als Netwerk Mediawijsheid alleen samen wat ons voor ogen staat: Iedereen Mediawijs. Jouw ideeën brengen het netwerk verder, daarom nodigen we netwerkpartners uit voor de impactsessie op woensdag 27 november van 10.00 – 14.00 uur bij Beeld en Geluid in Hilversum.

Ook na 10 jaar blijven we graag vernieuwen door te zorgen voor nieuwe impulsen om een krachtig netwerk te blijven. We willen dit oppakken vanuit twee gedachten: hoe je als organisatie zélf beter kunt bijdragen aan mediawijsheid en hoe we als netwerk beter kunnen bijdragen aan een mediawijs Nederland. Met andere woorden: Hoe kunnen we onze krachten als netwerk bundelen? Hoe benutten we het netwerk optimaal? En wat kan het netwerk voor jou betekenen?

De impactsessie

In de impactsessie halen we naar boven welke vragen, behoeftes en ideeën er in jouw praktijk spelen, om van daaruit te kijken naar experimenten en oplossingen en zo tot nieuwe, wellicht verrassende initiatieven te komen waar ook jouw organisatie profijt van heeft op weg naar een mediawijs Nederland.

Update: Aanmelden is niet meer mogelijk. Heb je vragen of wil je een plek op de wachtlijst? Mail naar [email protected].

Deze impactsessie is bedoeld voor netwerkpartners van Netwerk Mediawijsheid.