Naar het activiteiten overzicht

IPON 2018

woensdag 7 februari 2018, 00:00 tot donderdag 8 februari 2018, 23:59

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

Op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 vindt in de Jaarbeurs Utrecht voor de negende keer de IPON plaats, dit jaar met het thema ‘Professionalisering en 21e eeuwse vaardigheden’. Tijdens deze beurs is er veel aandacht voor nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijs & ICT.

Activiteiten

  • De IPON Leermiddelenbeurs richt zich op leerkrachten/docenten in het po, vo en mbo en schoolleiders en managers, die zich bezighouden met de selectie/keuze van leermiddelen of het opstellen van leermiddelenbeleid.
  • IPON Expertise Summit is gericht op het bestuur, directie, managers en schoolleiders. Deelname aan de Expertise Summit 2018 levert waardevolle informatie op voor scholen. Het doel van de Expertise Summit is om scholen en besturen meer inzicht te geven in de stand van zaken op het gebied van de visie op onderwijs, ondersteuningsbehoeften en ambities van zowel leerkrachten als schoolleiders.
  • Op het IPON StartUp Plein stellen de nieuwste en meeste innoverende onderwijs start ups van dit moment zich aan de bezoekers voor.

Het congresprogramma biedt daarnaast meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, mediawijsheid, gamification en flipping the classroom. Een uitgebreid overzicht van alle activiteiten is hier te vinden.

 

IPON bijwonen

Een bezoek aan IPON is gratis in geval van voorregistratie. Registratie bij de deur kost  €25,00. Kijk voor meer informatie op www.ipon.nl.

Lees ook over de vorige editie van IPON:

» Het mediawijze aanbod op de IPON Leermiddelenbeurs 2016
» Cultuurreporters! wint IPON Mediawijzer.net Award 2016