Naar het activiteiten overzicht

Jaarcongres ECP

donderdag 16 november 2017, 09:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag, Nederland

Op 16 november 2017 vindt de 20e editie van het Jaarcongres ECP plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Het thema van dit jaar is: Samen bouwen aan de digitale samenleving.

Programma

Tijdens het Jaarcongres ECP worden belangrijke onderwerpen van de digitale samenleving besproken, van trends als cloud computing, big data en blockchain tot de benodigde randvoorwaarden als digitale vaardigheden, privacy en cybersecurity. Ook de mogelijkheden en uitdagingen die de digitalisering met zich meebrengt in domeinen als zorg en onderwijs komen aan bod.

Als sprekers komen onder andere Tineke Netelenbos (Voorzitter ECP), Arie van Bellen (Directeur ECP) en Lea Bouwmeester (PVDA) aan het woord. Journalist en presentator Roelof Hemmen is dagvoorzitter. Het programma wordt nog verder aangevuld.

Meer informatie

Het bijwonen van het Jaarcongres ECP is geheel kosteloos. Meer informatie over onder andere de sprekers en de mogelijkheid tot aanmelden is hier te vinden.

Over ECP

ECP is een onafhankelijk platform voor de informatiesamenleving van bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties. ECP is kernpartner van Mediawijzer.net en heeft tot doel om het gebruik van ICT in de Nederlandse samenleving te versterken.