Naar het activiteiten overzicht

Jaarcongres ECP 2018

donderdag 15 november 2018, 09:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Fokker Terminal, Binckhorstlaan, Den Haag, Nederland

Op 15 november organiseert ECP alweer de 21e editie van het Jaarcongres ECP, in de Fokker Terminal in Den Haag. Een netwerkevent voor iedereen die kennis wil opdoen en delen over de effecten van de digitalisering op mens, maatschappij en economie.

Programma Jaarcongres ECP 2018

Met de digitalisering van de samenleving komt alles en iedereen in beweging. Nieuwe verbindingen zijn nodig om de informatiesamenleving goed te kunnen vormgeven. Daarom is het thema van dit jaar ‘Het verhaal van digitaal: beweging & verbinding’.

Naast een inhoudelijk plenaire opening en afsluiting, vinden er sessies plaats over uiteenlopende onderwerpen zoals blockchain, AVG, hacking, artificial intelligence, internetstandaarden, ethische en maatschappelijke vraagstukken, en meer. Ook is er een politiek café, netwerkplein en een technologie-kunstexpositie.

Meer informatie

Kaarten voor het Jaarcongres ECP zijn gratis verkrijgbaar. Voor meer informatie en het aanmeldformulier klik je hier.

Over ECP

ECP is een onafhankelijk platform voor de informatiesamenleving van bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties. ECP is kernpartner van Mediawijzer.net en heeft tot doel om het gebruik van ICT in de Nederlandse samenleving te versterken.