Naar het activiteiten overzicht

Jaarcongres ECP

donderdag 17 november 2016, 10:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

Op 17 november 2016 vindt het Jaarcongres ECP plaats in Den Haag. Dit jaar gaat ECP graag met je in gesprek over de volwassen informatiesamenleving en de effecten van de digitalisering op mens, maatschappij en economie.

Programma & aanmelden

Tijdens deze editie wordt er onder andere aandacht besteed aan thema’s als privacy, cybersecurity, ehealth, digitale vaardigheden, internetstandaarden en passeren ethische en maatschappelijke vraagstukken in dit kader de revue. Het is eveneens hét moment waarop ECP zijn visie geeft op actualiteiten in de informatiemaatschappij. Dit jaar bepaal je zelf welke thema-route je bewandelt door de volwassen informatiesamenleving. Meer informatie over de verschillende sessies en de rest van het programma verschijnt de komende tijd op www.jaarcongresecp.nl. Hier kun je je tevens aanmelden.

Over ECP

ECP is een onafhankelijk platform voor de informatiesamenleving van bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties. ECP is kernpartner van Mediawijzer.net en heeft tot doel om het gebruik van ICT in de Nederlandse samenleving te versterken.