Naar het activiteiten overzicht

Kennisdag 2020 ‘Mediawijsheid in de gehandicaptenzorg’

donderdag 4 juni 2020, 10:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Switch, Media Park Hilversum

Als professional bijdragen aan een leuk online leven van cliënten? En binnen jouw zorginstelling gericht en methodisch aan de slag met mediawijsheid? DeTweetFabriek organiseert op donderdag 4 juni 2020 een informatie- en inspiratiedag voor belangstellenden uit de gehandicaptenzorg. De dag bestaat uit kennis delen, brainstormen en plannen maken.

Het evenement is gericht op teamleiders, begeleiders, beleidsmakers, cliëntcoaches, privacymedewerkers, communicatiemedewerkers die ‘iets met mediawijsheid’ willen, maar door de bomen het bos niet meer zien.

Na deze dag ben je op de hoogte van het laatste nieuws rond mediawijsheid voor mensen met een verstandelijke beperking, heb je informatie, inspiratie, handvatten en een concreet 10-stappenplan om binnen je eigen organisatie een start te gaan maken met mediawijsheid.

Meer informatie

Aanmelden kan door voor 15 april 2020 een mail te sturen naar [email protected]. Deelname kost €175 per persoon (inclusief drankjes en lunch lunch, btw vrij). Kijk voor meer informatie op de website.

Maak jij je sterk voor een leuk online leven voor mensen met een licht verstandelijke beperking? Bekijk de 5 kickstarters voor meer mediawijsheid en onderteken het Mediawijsheidmanifest.