Naar het activiteiten overzicht

Kick-off Week van de Mediawijsheid 2022

dinsdag 21 juni 2022, 09:30

De Week van de Mediawijsheid 2022 vindt plaats van 4 t/m 11 november. Meer weten over het thema en de campagne en hoe je kan bijdragen? Kom naar de digitale kick-off op dinsdag 21 juni. We staan dan o.a. stil bij het thema, de laatste onderzoeksresultaten en hoe je als netwerkpartner mee kan doen aan de landelijke campagne.

De Week van de Mediawijsheid heeft als doel om Nederlanders mediawijzer te maken en bewust te maken van hun eigen rol en verantwoordelijkheid als gebruiker van (digitale) media. De hoofdvraag: hoe kan én gaat jouw organisatie aandacht vragen voor de campagneweek en voor het campagnethema, in relatie tot eigen activiteiten en doelgroep?

Het programmateam van Netwerk Mediawijsheid praten je in een uur bij over de Week van de Mediawijsheid en de mogelijkheden voor jouw organisatie. Ook delen verschillende netwerkpartners hun ervaring en plannen voor aankomend jaar. Meer weten over de #WvdM22? Bekijk de agenda.

Praktische informatie

De kick-off vindt online plaats op 21 juni van 9.30 tot 10.30 uur. Aanmelden kan hieronder. Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel samen optrekken in het kader van de campagneweek? Stuur dan een mail naar campagnes@mediawijzer.net.

Aanmeldformulier kick-off WvdM 2022
Voer je e-mailadres in.
Voer je e-mailadres nogmaals in ter controle.
Hoe ben je achter het bestaan van deze netwerksessie gekomen?
Mijn organisatie is netwerkpartner van Netwerk Mediawijsheid
Je gegevens worden alleen verwerkt voor dit event, conform onze privacyverklaring.