Naar het activiteiten overzicht

Landelijk Congres Informatiebeveiliging en Privacy in het onderwijs (IBP)

woensdag 11 oktober 2017, 10:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Kontakt Der Kontinenten Amersfoortsestraat 20 Soesterberg

Op woensdag 11 oktober organiseren Kennisnet, de po-raad en de vo-raad het landelijk congres Informatiebeveiliging en Privacy in het onderwijs (IBP) in Soesterberg. Tijdens deze dag worden bezoekers op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom informatiebeveiliging en privacy. Waar moet je bijvoorbeeld aan voldoen? En welke acties zijn er nodig om dit goed te regelen op je school of onderwijsinstelling?

Enkele sprekers, waaronder de Autoriteit Persoonsgegevens, vertellen over wetgeving en geven handvatten voor een organisatorische aanpak. Daarnaast zijn er praktische sessies met concrete voorbeelden die bijdragen aan het vergroten van bewustwording en het creëren van draagvlak binnen een school. Ook worden de risico’s behandeld.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is vooral voor bestuurders, schoolleiders en ict-coördinatoren in het onderwijs. Deze personen krijgen voorrang in de aanmelding.

Meer informatie

Het congres is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via dit formulier. Meer informatie over het congres is hier te vinden.