Naar het activiteiten overzicht

Leren met Virtual Reality

woensdag 7 juni 2017, 09:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Enversed Virtual Reality Experience Center, Torenallee 36 Eindhoven

Op 7 juni organiseert Like To Share in Eindhoven het congres ‘Leren met VR’. Begrippen als Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality, worden steeds vaker genoemd.

Begon het al jaren gelden, nu lijkt het echt door te breken. Ook in het onderwijs speelt de vraag, wat de kansen en mogelijkheden van deze technologie zijn. Rondkijken in het Colosseum of in het ISS, leuk. Maar is dat genoeg? Wordt er na twee sessies met Cardboards of met een VR-bril weer teruggevallen op een digibord of touchscreen?

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit de hele onderwijskolom, van PO tot HO. Het congres is voor docenten, communicatieadviseurs, beleidsmakers, ICT-coördinatoren en directies die willen kennismaken met de kansen die VR biedt zowel in het primair proces als ook voor instroom.
Ook wordt er een ‘spoor’ in het programma ingericht voor het speciaal onderwijs.

Meer informatie

Het event kan worden gezien als een doorkijkje naar de kansen en de kanttekeningen van Virtual Reality, maar ook is er de mogelijkheid om experts te spreken.  Meer informatie over kosten en aanmelden is te vinden op www.lerenmetvr.nl.