Naar het activiteiten overzicht

Lestival Digivaardig in de Zorg

maandag 25 november 2019, 12:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat, Soesterberg, Nederland

Op 25 november 2019 organiseert ECP | Platform voor de InformatieSamenleving van 12.30 – 17.30 uur de vijfde werkconferentie Digivaardig in de Zorg in Soesterberg voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. Tijdens het event, in de vorm van een Lestival, worden tips en handvatten gedeeld voor het verbeteren van digitale vaardigheden in zorgorganisaties. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor verschillende workshops.

Programma

Na een plenair programma dat bestaat uit een panel en een presentatie met een zelftest over digitale vaardigheden kunnen bezoekers kiezen uit negen workshops.

Workshop Help! Mijn cliënt gaat online

Sonja Heijkamp geeft namens Netwerk Mediawijsheid de workshop Help! Mijn cliënt gaat online over het begeleiden van cliënten op het gebied van sociale media en tools die je als begeleider kunt gebruiken. Sociale media en internet zijn voor mensen met een verstandelijke beperking een verrijking, maar er zijn ook uitdagingen. Heb je als zorgprofessional het gevoel dat je kennis mist over sociale media? Sonja praat je bij en inspireert je tot een ontspannen gesprek met je cliënt, en vertelt je over interessante apps, websites en tools.

Lees hier meer over het workshopaanbod.

Meer informatie

Deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Het volledige programma kun je hier vinden.