Naar het activiteiten overzicht

Makers Meet & Eat

zaterdag 3 september 2022, 12:30

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Ben jij een kunstliefhebber, cultuursnuiver, maker, creatieveling of gewoon geïnteresseerd in de recente ontwikkelingen op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design? Kom 3 september langs bij de Makers Meet & Eat, georganiseerd door IMPAKT om mooie presentaties bij te wonen van jonge Utrechtse en Nederlandse makers.

Programma

Tijdens de Meet & Eat vertellen uiteenlopende makers bij verschillende tafels over hun werkwijze en onderzoek op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en kijkjes in de keuken. Het programma wordt afgesloten met muziek, een (vegetarische/veganistische) BBQ en een drankje.

Dit jaar gaat de Makers Meet & Eat onder andere over de online én offline publieke ruimte. Hoe maken creatievelingen hier gebruik van? En op welke wijze leveren zij commentaar op opkomende problemen? Iedereen is welkom om zich te verdiepen in de ontwikkelingen en hun mening te delen. Naast de 20 uitgenodigde sprekers is het dit jaar mogelijk om zelf een gesprek te starten aan de nieuwe ‘Wildcard tafel’.

Makers Meet & Eat is een samenwerking tussen IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur], RAUM, Setup en Creative Coding Utrecht. Het evenement is toegankelijk voor Nederlands en Engels sprekende mensen. De voertaal is Engels. 

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats op 3 september, van 12.30 uur tot 20.00 uur. Locatie is De Havenloods op de Nijverheidsweg 6 in Utrecht. Tickets (5 euro excl. eten) bestel je hier.