Naar het activiteiten overzicht

Media Future Week

maandag 15 mei 2017, 09:30 tot donderdag 18 mei 2017, 18:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
media parkboulevard, hilversum

Op 15 mei 2017 komen studenten en young professionals van verschillende branches zoals multimedia, ICT, kunst & cultuur en vormgeving bij elkaar voor de Media Future Week in Hilversum. Gedurende vier dagen gaan zij werken aan onderwerpen die worden geleverd door Nederlandse media instellingen als Beeld en Geluid, NOS, Ericsson, TNO en de NPO.

Aan de slag met een casus

Meer dan tien universiteiten en/of hogescholen nemen deel aan dit unieke evenement. Vul het document op deze pagina in om te kijken of jij deel kunt uitmaken van de delegatie van jouw hogeschool of universiteit. Het evenement duurt van maandag 15 mei 09:30 tot en met donderdag 18 mei 18:00. Op maandag, dinsdag en donderdag loopt het programma van 09:00 tot 21:00. Gedurende dit evenement is eten & drinken en een hotelverblijf geregeld door de organisatie.

Deelnemers gaan werken in teams bestaande uit studenten van andere hogescholen en studierichtingen. Ondanks de verschillende achtergronden hebben deelnemers een ding gemeen: iedereen is gemotiveerd om een oplossing te vinden voor de toegewezen casus. Elk team krijgt een facilitator ter begeleiding. Door middel van brainstorm en co-creation sessies komen deelnemers met een passende oplossing. Ook aanwezig: bedrijven die gevestigd zijn op het Media Park, en internationale media-experts.

Meer informatie

Deelnemen aan Media Future Week? Stuur een mail naar [email protected]l voor meer informatie. Ga naar mediafutureweek.nl voor het laatste nieuws, sfeerimpressies en interviews met oud-deelnemers.