Naar het activiteiten overzicht

MediaPakt meet-up online gedrag

Thursday 22 March 2018, 15:15

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Markenhage, Emerweg, Breda, Nederland

Op 22 maart is MediaPakt te gast bij onderwijsinstelling Markenhage in Breda en geeft docent Ivo Wouters, docent bij Nationale Academie voor Media en Maatschappij een workshop over het online imago. De school zet haar deuren open voor een interactief programma met een keynote speaker, de aanpak van een onderwijsinstelling en kennisdeling. Je krijgt voorbeelden en handvatten aangeboden, waardoor je met mediawijsheid aan de slag kunt.

MediaPakt

Cubiss heeft in november 2016 MediaPakt gelanceerd; een lerend netwerk dat mediawijsheid binnen het onderwijs structureel aandacht geeft. Organisaties die zich aansluiten bij MediaPakt spreken af om de mediawijsheid van leerlingen en leraren/docenten te vergroten en elkaar daarin te versterken door samen te werken en kennis te delen. Dit kan via het online kennisplatform MediaPakt.nl maar ook in 2018 via live MediaPakt meet-ups.

Meer informatie

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het VO en MBO. Interesse? Inschrijven kan via https://www.cubiss.nl/inschrijfformulier-mediapakt-meet-2018