Naar het activiteiten overzicht

Mediawijsheid Kennisdag 2024 (voorheen MNX)

dinsdag 28 mei 2024, 10:30

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Kom jij ook naar de Mediawijsheid Kennisdag, (voorheen MNX), hét mediawijsheid-event voor het netwerk op dinsdag 28 mei 2024? Tijdens deze dag komen we als netwerk bij elkaar in Beeld & Geluid Hilversum om kennis op te doen en uit te wisselen, om nieuwe contacten te leggen en oude relaties te versterken. In een gevarieerd, mediawijs programma gaat het netwerk aan de slag met grote vragen op mediawijsheidgebied. Zo denken en praten we over uitdagingen, oplossingen, beleid en de praktijk. Met heel het netwerk. Ben jij er ook bij?

Programma

De dag begint met een plenair programma met een aantal keynotesprekers, gevolgd door een netwerklunch en daarna een middagprogramma met breakoutsessies. Ter afsluiting is er vanaf 16.00 uur een borrel.

Om alvast een tipje van de sluiter op te lichten maken we graag de eerste twee sprekers bekend:

  • Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van Beeld & Geluid en voorzitter van de stuurgroep van Netwerk Mediawijsheid, geeft een keynote over het nieuwe meerjarenplan van Netwerk Mediawijsheid
  • Jaron Harambam werkt als interdisciplinair socioloog aan de Universiteit van Amsterdam en onderzoekt complottheorieën, algoritmes en sociale media platformen

We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van een gevarieerd, mediawijs en prikkelend programma. Eén ding is zeker: het belooft weer een informatieve, feestelijke en gezellige ervaring te worden.

Wil je meer weten over de eerdere edities van de Mediawijsheid Kennisdag (toen nog MNX)? Klik hier.

Praktische informatie

De Kennisdag is gratis bij te wonen. Aanmelden is verplicht. Deze bijeenkomst vindt fysiek plaats en er worden geen opnames gemaakt; terugkijken is dus niet mogelijk. Wil je erbij zijn? Meld je hieronder aan:

Aanmeldformulier Mediawijsheid Kennisdag 2024 (voorheen MNX)
Voer je e-mailadres in.
Voer je e-mailadres nogmaals in ter controle.
Ik wil me graag beschikbaar stellen als spreker tijdens de speeddateronde en geef aan dat er contact met me gezocht mag worden. (Let op: Netwerk Mediawijsheid behoudt het recht een selectie te maken uit alle sprekers.)