Naar het activiteiten overzicht

Save the date: Mediawijsheid Kennisdag 2024 (voorheen MNX)

dinsdag 28 mei 2024, 10:30

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Zet het alvast in je agenda: op dinsdag 28 mei 2024 organiseert Netwerk Mediawijsheid hét jaarlijkse mediawijsheid-event voor het netwerk: de Mediawijsheid Kennisdag 2024 (voorheen MNX). Een uitgelezen moment voor professionals om bij te praten over mediawijsheid in praktijk en beleid en om van elkaar te leren.

Programma

De dag begint met een plenair programma met een aantal keynotesprekers, gevolgd door een netwerklunch en daarna een middagprogramma met breakoutsessies. Ter afsluiting is er vanaf 16.00 uur een borrel. Op dit moment wordt druk gewerkt aan de verdere invulling van het programma. Wat wel al zeker is: het wordt weer informatief, feestelijk en gezellig.

Wil je meer weten over de eerdere edities van de Mediawijsheid Kennisdag (toen nog MNX)? Klik hier.

Praktische informatie

De Kennisdag is gratis bij te wonen. Aanmelden is verplicht. Deze bijeenkomst vindt fysiek plaats en er worden geen opnames gemaakt; terugkijken is dus niet mogelijk. Wil je erbij zijn? Meld je hieronder aan:

Aanmeldformulier Mediawijsheid Kennisdag 2024 (voorheen MNX)
Voer je e-mailadres in.
Voer je e-mailadres nogmaals in ter controle.
Ik wil me graag beschikbaar stellen als spreker tijdens de speeddateronde en geef aan dat er contact met me gezocht mag worden. (Let op: Netwerk Mediawijsheid behoudt het recht een selectie te maken uit alle sprekers.)