Naar het activiteiten overzicht

Save the Date – Mediawijsheid Netwerk Experience: MNX23

dinsdag 9 mei 2023, 00:00

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Op 9 mei 2023 organiseert Netwerk Mediawijsheid de MNX23: hét jaarlijkse mediawijsheid netwerkevent. Een uitgelezen moment voor professionals om bij te praten over mediawijsheid in praktijk en beleid en om van elkaar te leren. 

Weten hoe de vorige editie van de MNX eruitzag? Kijk dan hier.

De missie van Netwerk Mediawijsheid is: ‘iedereen mediawijs’. We werken aan een Nederland waar iedereen de voordelen van media kan benutten en daarbij de risico’s kan vermijden. Maar hoe gaan we daarbij om met verschillen tussen mensen? Wat precies nodig is voor een inclusief en representatief netwerk, gaan we met elkaar onderzoeken, ontdekken en realiseren.

We hebben iets te vieren!

Netwerk Mediawijsheid heeft bijzonder veel zin in 2023. Het is niet alleen een jaar waar waarin we samen met het netwerk het belang van mediawijsheid verder onderstrepen en op de agenda zetten. Maar er is nog iets dat 2023 voor ons speciaal maakt. Dit jaar vieren we namelijk onze vijftiende verjaardag.

Programma

Centraal staan de drie programmalijnen waar Netwerk Mediawijsheid op inzet: jongeren, volwassenen en begeleiders van kwetsbare groepen. Laat je op de MNX inspireren door de diversiteit aan sprekers en sessies, ontmoet, leg verbinding en ontdek nieuwe dwarsverbanden.

Praktische informatie

Houd de site van Netwerk Mediawijsheid in de gaten voor meer informatie.