Naar het activiteiten overzicht

Kom naar de MNX23: Hét mediawijsheid-event voor het netwerk

dinsdag 9 mei 2023, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Op 9 mei 2023 organiseert Netwerk Mediawijsheid de MNX23: hét jaarlijkse mediawijsheid netwerkevent. Een uitgelezen moment voor professionals om bij te praten over mediawijsheid in praktijk en beleid en om van elkaar te leren. 

Weten hoe de vorige editie van de MNX eruitzag? Kijk dan hier.

We hebben iets te vieren!

Netwerk Mediawijsheid heeft bijzonder veel zin in 2023. Het is niet alleen een jaar waar waarin we samen met het netwerk het belang van mediawijsheid verder onderstrepen en op de agenda zetten. Maar er is nog iets dat 2023 voor ons speciaal maakt. Dit jaar vieren we namelijk onze vijftiende verjaardag.

Programma

Het thema van deze jubileumeditie van de MNX is ‘De toekomst is mediawijs‘. De missie van Netwerk Mediawijsheid is: ‘iedereen mediawijs’. We werken aan een Nederland waar iedereen de voordelen van media kan benutten en daarbij de risico’s kan vermijden. Centraal staan de drie programmalijnen waar Netwerk Mediawijsheid op inzet: jongeren, volwassenen en begeleiders van kwetsbare groepen.

De inloop is vanaf 10.30 uur in Beeld & Geluid in Hilversum. Het inhoudelijke programma start om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Aansluitend is er een borrel en uiteraard is er volop ruimte voor interactie en netwerken. Bekijk voor het blokkenschema de speciale MNX-pagina.

Praktische informatie

De MNX23 vindt plaats op 9 mei 2023, tussen 10.30 en 18.00 uur.

De aanmeldingen zijn gesloten. Wil je toch graag aanwezig zijn? Stuur ons een mailtje op info@mediawijzer.net