Naar het activiteiten overzicht

Mediawijsheid Netwerk Experience (MNX) 2018

Tuesday 15 May 2018, 11:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum

Thema MNX: De perfecte wereld!

Op dinsdag 15 mei staat de Mediawijsheid Netwerk Experience (MNX) in het teken van De perfecte wereld!

Media en vooral digitale media, bieden ons eindeloze mogelijkheden om ons leven en de wereld om ons heen vorm te geven – mits we er goed mee om kunnen gaan. Als jij droomt over de toekomst: hoe ziet die er dan uit? Hoe gaan we in jouw perfecte wereld om met de vele kansrijke maar soms ook ontregelende of ronduit bedreigende ontwikkelingen in media? Hoe maakbaar en beïnvloedbaar is deze wereld? En wat betekent dat voor de mediawijsheid van iedereen die in deze perfecte wereld leeft?

Op de feestelijke editie van de MNX vieren we samen het 10-jarig bestaan van het netwerk van Mediawijzer.net en verkennen we samen via sessies de toekomst voor de volgende 10 jaar mediawijsheid. Daarnaast geven sprekers vanuit verschillende perspectieven hun visies. Welke ontwikkelingen zien zij op het gebied van de digitale kloof, wereldbeeld, identiteit en veiligheid? Kijk mee in hun dromen en nachtmerries en laat je uitdagen om je eigen beeld te vormen.

Reflecteer, verwonder, schrik en laat je verrassen op de #MNX18.

Praktische informatie & aanmelden

Op de MNX, hét jaarlijkse netwerkevent voor mediawijsheid professionals, komen professionals bijeen die vanuit verschillende disciplines werken aan mediawijsheid met/voor kinderen, hun ouders & opvoeders. Denk aan netwerkpartners uit het onderwijs, opvoedsector, bibliotheken, mediacoaches, maar ook deelnemers vanuit welzijn, media, cultuur of bedrijfsleven. De MNX is exclusief voor netwerkpartners en genodigden van Mediawijzer.net.
» Meld je aan

De #MNX18 bestaat uit een dagprogramma (11:00 – 18:00 uur) en een feestelijk avondprogramma (17:00 – 21:30 uur). Het programma is inmiddels rond! Bekijk hier alle sprekers en sessies.

Leestip: ‘Tien jaar Mediawijzer.net – een terugblik’