Naar het activiteiten overzicht

MNX21: All inclusive, hoe doen we dat?

dinsdag 20 april 2021, 10:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.


Op 20 april was de MNX21, ga ook na de MNX aan de slag met dit thema. Lees het verslag over de MNX21. Tijdens de MNX is ook de Challenge All Inclusive 2021 geopend. Wil jouw organisatie stappen zetten om inclusie te vergroten? Met de Challenge stelt Netwerk Mediawijsheid 50.000 euro beschikbaar voor initiatieven die inzetten op het MNX-thema All inclusive. Dien je initiatief uiterlijk 16 mei in.


Op 20 april 2021 vindt de Mediawijsheid Netwerk Experience (MNX) plaats, hét jaarlijkse mediawijsheid-event voor het netwerk. Het online event staat geheel in het teken van (digitale) inclusie: ‘All inclusive, hoe doen we dat?’. Hoe werken we als netwerk aan een Nederland waarin iedereen de voordelen van media kan benutten en daarbij de risico’s kan vermijden?

Het event is voor professionals die zich bezighouden met mediawijsheid of dat willen gaan doen. Laat je verrassen door nieuwe invalshoeken en handvatten, ontmoet nieuwe netwerkpartners en ga aan de slag met de drie centrale thema’s: inclusieve media, inclusief bereik en inclusief ontwerp.

Praktische informatie

De MNX vindt online plaats op 20 april 2021, van 9.50 tot 14.00 uur. De aanmelding voor de MNX is gesloten.

Heb je vragen over de MNX of wil je toch op het laatste moment aansluiten? Neem contact op via [email protected].

Voor meer informatie over de MNX en het thema All inclusive kun je terecht op deze pagina.