Naar het activiteiten overzicht

Tentoonstelling: Modern Love

vrijdag 21 januari 2022, 00:00 tot dinsdag 1 maart 2022, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Hoe worden liefde en sensualiteit online weergegeven? Hoe ziet de liefde in de toekomst eruit? De tentoonstelling Modern Love op het IMPAKT Festival 2021 wil weten hoe het gesteld is met liefde en romantische relaties in tijden van internet, social media, neo-liberaal kapitaal en globalisering.

De tentoonstelling in een samenwerking tussen IMPAKT, Centraal Museum, Tallinn Art Hall Foundation, Museum für Neue Kunst Freiburg. Het verkent maatschappelijke patronen en onderzoekt de uitdagingen en mogelijkheden die internet en social media – en op dit moment ook de coronapandemie – bieden voor onze intieme relaties. De tentoonstelling is te zien bij het IMPAKT Centrum en het Centraal Museum. In het Centraal Museum staan de kunstenaars uit de Modern Love tentoonstelling in dialoog met werken uit de collectie van het Centraal Museum.

Praktische informatie:

IMPAKT Centrum is weer open: wo t/m zo van 12:00 tot 17:00. De tentoonstelling loopt tot 6 februari en IMPAKT vraagt om kleine bijdrage van €5,- De laatste rondleiding door de tentoonstelling vindt op 5 februari plaats om 14:00. Tickets vind je hier