Naar het activiteiten overzicht

MozFest 2021

maandag 8 maart 2021, 09:00 tot vrijdag 19 maart 2021, 23:59

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

MozFest (georganiseerd door Mozilla Foundation) is een wereldwijd online festival over een open, menselijk en gezond internet. Ruim 3.000 deelnemers uit meer dan 80 landen nemen vanaf 8 maart deel aan deze grote internationale bijeenkomst van voorvechters van een humaan internet. MozFest komt voor drie jaar naar Amsterdam en is dit jaar volledig online.

Het festival wordt door de deelnemers zelf samengesteld. Duizenden technologen, activisten, ondernemers, academici en kunstenaars brengen in meer dan 300 sessies de meest urgente internetproblemen in kaart en werken samen aan oplossingen.

Programmering

Algoritmische vooroordelen, online desinformatie en tal van andere internet vraagstukken; tijdens de 11e editie van dit jaarlijkse evenement ligt de focus op kunstmatige intelligentie (AI) in ons dagelijks leven. Er is een uitgebreid internationaal programma vol workshops, films, lezingen, rondetafelgesprekken, kinderprogramma’s, hackathons, tentoonstellingen en sociale evenementen. MozFest duurt twee weken; van 8 t/m 19 maart. De kaartverkoop gaat op basis van een donatie; je betaalt wat je kunt. Alle informatie over het programma en tickets is te vinden op mozillafestival.org.