Naar het activiteiten overzicht

Nieuwjaarsreceptie Netwerk Mediawijsheid

vrijdag 31 januari 2020, 16:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Netwerk Mediawijsheid heeft er een fantastisch jaar op zitten. Denk aan de verbreding naar de doelgroep senioren, de hernieuwde aandacht voor mediawijsheid in de zorgsector en de oprichting van de Wetenschappelijke Raad. We kijken terug op vele nieuwe samenwerkingen op het gebied van mediawijsheid waar we met zijn allen trots op mogen zijn. Er gebeurt veel moois in het netwerk en dat mag gevierd worden. We nodigen netwerkpartners dan ook graag uit voor een gezellige en feestelijke bijeenkomst, natuurlijk met muziek, borrelhapjes én inhoud.

Programma Nieuwjaarsreceptie

Op vrijdag 31 januari ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom in Beeld en Geluid te Hilversum. Welk geluid wil jij horen in 2020? The Red Piano Show verzorgt de interactieve muzikale omlijsting en speelt op verzoek de nummers die jij wilt horen.

Om 17.00 uur is het tijd voor De Speld Live. In deze speciale nieuwsshow van De Speld wisselen (on)betrouwbaar nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo af. Uiteraard met focus op mediawijsheid in 2019 en een prikkelende vooruitblik op 2020.

Om 19.00 uur ronden we de Nieuwjaarsreceptie af, gevoed met inspiratie voor een nieuw jaar mediawijsheid, interessante netwerkmomenten en verdiende bedankjes en complimenten.

Ook op 31 januari: werkconferentie Kennis van Mediawijsheid

Voor onderzoekers en beleidsmakers vindt voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie de werkconferentie Kennis van Mediawijsheid plaats (13.00 – 16.00 uur). De Wetenschappelijke Raad van Netwerk Mediawijsheid viert haar eerste verjaardag. Een jaar na de oprichting geeft de raad graag een update over de bezigheden tot zover en een inkijkje in de toekomstplannen. Welke wetenschappelijke kennis over mediawijsheid is er, waar liggen de hiaten en welke nieuwe kennis is nodig? De werkconferentie Kennis van Mediawijsheid op vrijdag 31 januari 2020 biedt onderzoekers en beleidsmakers een inhoudelijk programma met academische inslag, interactie en veel gelegenheid tot netwerken. Hier lees je meer en kun je je aanmelden (hier kun je tevens aangeven of je óók bij de Nieuwjaarsreceptie aanwezig bent).

Aanmelden Nieuwjaarsreceptie

» Aanwezig zijn bij de Nieuwjaarsreceptie? Meld je hier aan

Anderhalve week van tevoren ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over het programma.

Er is beperkt plek, na aanmelding rekenen we op je komst. Mocht je toch verhinderd zijn, dan vernemen we dit graag middels een mail naar [email protected].

*Kijk voor praktische informatie over de locatie op de website van Beeld en Geluid. Voor deze gelegenheid kan er gratis geparkeerd worden in de parkeergarage onder Beeld en Geluid.

We kijken ernaar uit om op vrijdag 31 januari met je terug te blikken en vooral vooruit te kijken naar weer een nieuw mediawijs jaar.