Naar het activiteiten overzicht

OEB Global 2018 conference

Wednesday 5 December 2018, 00:00 tot Friday 7 December 2018, 00:00

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Berlijn, Duitsland

De OEB Global conference, met het thema ‘Learning to love learning’ vindt van 5-7 december plaats in Berlijn. Tijdens de conferentie zijn er meerdere sessies rondom het effect van digitale transformatie en hoe leren daarbij waarschijnlijk een centrale rol gaat spelen in het leven van de mens van de toekomst.

Over OEB en de conferentie

OEB (voorheen Online Educa Berlin) is een organisatie die de kennis van andere organisaties wat betreft leren en nieuwe technologieën samenbrengt. De organisatie wil cross-sector activiteit stimuleren en richt zich hierin voornamelijk op de educatieve en publieke sectoren. De OEB Global conference biedt je de gelegenheid kennis te maken met nieuwe manieren van samenwerken met andere sectoren, en geeft je de kans in contact te komen met beleidsmakers, professionals in het hoger onderwijs en ICT administratoren.

Programma

Er zullen meer dan 120 sessies en 19 afzonderlijke pre-conferentie evenementen plaatsvinden. Tijdens een plenaire openingssessie bespreken deskundigen de ontwikkeling van artificiële intelligentie en andere nieuwe technologieën, en hoe deze de manier waarop we leren en werken voor altijd veranderen. Deze onderwerpen worden tijdens onder andere de volgende sessies verder belicht:

  • Playful Design: the 360 VR Learning Experience;
  • Learning Works – The Future of Workplace Learning;
  • Why the World Needs Open Source and Open Education to Survive;
  • Navigating the Roadmap of the 4th Industrial Revolution;
  • Making the Move From Face-to-Face to Digital Learning

Meer informatie

Registratiekosten voor deze conferentie bedragen €1065,05 inclusief btw. Meer informatie, het volledige programma en de locaties zijn hier te vinden.