Naar het activiteiten overzicht

OEB Berlijn: Shaping the future of learning

Wednesday 6 December 2017, 00:00 tot Friday 8 December 2017, 23:59

Let op; deze activiteit is verlopen, ga naar het activiteiten overzicht om te zien welke activiteiten gepland staan.

Locatie:
Hotel InterContinental , Budapester Strasse 2, Berlijn

Van 6 tot en met 8 december 2017 vindt in Berlijn de OEB conferentie plaats, de wereldwijde sectoroverschrijdende conferentie over technologie-ondersteund leren en trainen.

OEB 2017 heeft een cross-sector focus en bevordert de uitwisseling tussen de bedrijven-, onderwijs- en publieke sectoren. Ongeveer 2300 internationale leerprofessionals uit meer dan 90 landen brengen hun expertise en ervaringen bij elkaar. Er vinden zo’n 100 sessies plaats in verschillende formats, zoals hands-on workshops, plenaire vergaderingen, interactieve breakouts, discussies en debatten, demo’s en optredens.

Thema

Het thema van dit jaar is ‘leren van onzekerheid’. Kunnen we met onzekerheid leven? Kunnen we er voordeel van hebben? Hoe moeten universiteiten, (hoge)scholen en werkplaatsen zich aanpassen? Kunnen we onzekerheid leren? Is het een taal of een filosofie, of een wetenschap? Hoe moet het worden geleerd? OEB 2017 draait om het erkennen van onzekerheid en je erop voor te bereiden.

Meer informatie

Om de conferentie bij te wonen is inschrijving verplicht. De kosten voor de conferentie verschillen per onderdeel.  Een overzicht van onder andere het programma en de aanwezige keynote sprekers is hier te vinden.